ECHIPA CLUB NATURA

Membri echipei Club Natura sunt pregătiți să deschidă porțile creativității pentru toți copiii și tinerii care sunt pasionați de artă, muzică, cultură sau de mix-ul lor cu tehnologiile invovatoare. 

Creativi, receptivi, dedicați și pasionați, profesioniști, ascultători activi și pozitivi, având o bogată experiență în domenii creative, membri echipei noastre vă invită să îi cunoașteți!

Corina- Laura Nae
Absolventă a Universității Naționale de Artă București- master în Artă Decorativă & Design și UPB, master în Bioinformatică, Corina, între anii 2011 și 2021 coordoneaza și curatoriază seria de expoziții Contempora- expoziții în care tinerii artiști români și-au expus lucrările de licență sau masterat la diferite facultăți cu profil artistic. Contempora este catalizatorul numeroaselor proiecte artistice ale studenților din diferite ramuri ale artei: film, performance, teatru, artă interpretativă, artă plastică și artă decorativă. Corina a lucrat 5 ani într-un birou de arhitectură. Lucrând ca Art Director în agenția de publicitate Publicis sau Creative Director în The Ad Store și Creative Manager în Blue Buffalo, Corina s-a ocupat de campaniile de branding ale marilor companii prezente pe piața românească. Corina a participat la numeroase expoziții de artă ca artist invitat. Corina coordonează ”The Art”-  o metodă terapeutică prin artă, care are ca scop dezvoltarea creativității și intuiției copiilor. În 2018 s-a alăturat echipei Zeppelin Schule, ca profesor coordonator al programului Kunstprojekt – activități creative și recreative pentru copii și PR Manager. Din 2020, Corina coordonează proiectul Club Natura susținând cursurile și workshop-urile de Pictură, Anime and Manga, Japan Culture, Art and Craft, Multimedia ART, Xmass Vlog, The Art și coordonează taberele creative Club Natura.

Andrei Acatincăi
Absolvent al Facultății de Informatică a Fachhochschule Dortmund- University of Applied Sciences and Arts, Andrei este coordonatorul workshop-urilor: Limba germană, Șah, Programare și Robotică Lego. Andrei a lucrat mai mulți ani în companii de logistică din Germania ca informatician, iar în România a susținut cursul în limba germană ”Programarea pentru copii”. A colaborat cu Zeppelin Schule ca profesor de programare în limba germană. S-a alăturat echipei Club Natura ca profesor coordonator al Workshop-urilor de robotică: Lego Boost Robots, Creative IT, Scratch, Code Master, Lego Mindstorm Robots.

Gabriela Constantinescu
Absolventă a Stanford University of Medicine, specializare în nutriție, autor al numeroase cursuri de nutriție sănătoasă cu specific vegan, raw vegan sau pesco-vegetarian, Gabriela ghidează copiii înspre o alimentație sănătoasă în taberele din Călinești. Gabriela are 25 de ani experiență în resurse umane și este Trainer Specializat în Nutriție. Autor de cursuri online și al unor cărți de preparate culinare cu specific: raw vegan, vegan sau pesco-vegetarian, Gabriela se apleacă cu multă dragoste asupra nevoilor nutriționale ale copiilor, preparându-le doar mâncare sănătoasă. La workshop-urile ei de gătit sănătos din tabere, Gabriela îi învață pe copii regulile unei alimentații corecte. Mai multe despre Gabriela puteți găsi pe site-ul www.mindvibe.ro  sau pe Spotify – în podcast-ul ei “Spune: Adio, Stres!“

Alexandra Vârlan
Absolventă a Universității din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine – specializarea Limba Germană, Alexandra este profesor de limba germană și coordonatorul taberelor de limbă germană Club Natura. Alexandra a lucrat ca profesor în DSBU, Zeppelin Schule, iar acum predă limba germană în Liceul Internațional Ioanid.