OUR TEAM

 

Creativi, receptivi, dedicați și pasionați, cu o gamă largă de specializări, având o experiență bogată în  domeniul artistic, în promovare și în educație, membrii echipei noastre sunt pregătiți să deschidă porțile creativității pentru toți copiii și tinerii care sunt pasionați de artă, muzică, cultură și de mix-ul lor cu tehnologiile invovatoare. Profesioniști, ascultători activi și pozitivi, provocăm gândirea carteziană cu teme artistice abordate într-o maneră  neconvențională.

Vă invităm să ne cunoașteți!

Corina- Laura Nae a urmat cursurile Universității Naționale de Artă București, obținând un master în Artă Decorativă & Design și UPB – masterat în Bioinformatică. În anul 2011 lansează seria de expoziții Contempora – expoziții de promovare a tinerilor artiști români. Coordonează și curatoriază numeroase proiecte artistice din diferite ramuri ale artei: film, performance, teatru, artă interpretativă, artă plastică și decorativă. Corina a lucrat 5 ani într-un birou de arhitectură; s-a ocupat de campaniile de branding și publicitate, lucrând ca Art Director – Publicis sau Creative Director în mai multe agenții de publicitate, a participat la expoziții colective ca artist invitat. 

Corina coordonează The Art – metoda de terapie prin artă, care are ca scop dezvoltarea creativității și intuiției copiilor.  În 2018 s-a alăturat echipei Zeppelin Schule, ca profesor coordonator al programului Kunstprojekt – activități creative și recreative pentru copii.
Din 2020 Corina este Manager de proiect Club Natura și coordoneaza workshop-urile Documentario, Anime and Manga,  Japan Culture, Art and Craft, Multimedia ART, Xmass Vlog și The Art.

Andrei Acatincăi, vorbitor nativ al limbii germane, este coordonatorul workshop-urilor de IT/ Robotică Club Natura. Absolvent al Facultății de Informatică (FH) din Dortmund, Andrei a lucrat mai mulți ani în companii din Germania ca informatician și a susținut în România cursul  ”Programarea pentru copii – curs în limba germană. S-a alăturat echipei Club Natura ca profesor coordonator al Workshop-urilor de robotică: Robo Lego Boost, Creative IT, Scratch, Code Master, Lego Mindstorm Robots.

Gabriela Constantinescu, nutriționist, autor de numeroase cursuri de nutriție sănătoasă cu specific vegan, raw vegan sau pesco-pegetarian, ghidează copiii înspre o alimentație sănătoasă în taberele din Călinești.

Liviu Dălățeanu, vorbitor nativ al limbii germane, a absolvit atât Academia de Arte Vizuale Leipzig- specializarea Multimedia, cât și Facultatea de Filosofie din Leipzig. Experiența sa pedagogică a început cu atelierele și workshop-urile derulate pentru copiii germani, fiind coordonatorul a numeroase proiecte artistice dezvoltate atât în România cât și în Germania. Profesor nativ de limbă germană la Zeppelin Schule și coordonator programe la Compania Mică, Liviu a reușit să  insereze în predarea limbii germane un modul creativ, interactiv, benefic dezvoltării armonioase a copiilor. Liviu a avut o contribuție importantă în organizarea expoziției de artă contemporană Documenta 13 din Kassel Germania. Continuându-și activitatea curatorială, Liviu a deschis o galerie de artă în Germania în care a promovat tânăra generație de artiști germani. Ca artist multimedia Liviu a participat la numeroase expoziții în Germania cu proiecte interactive.  În anul 2020 Liviu s-a alăturat  Asociației Contempora în proiectul Club Natura, fiind coordonatorul workshop-urilor creative de limbă germană.

De-a lungul celor 12 ani de existență, echipa creativă a Asociației Contempora a dezvoltat proiecte creative alături de tinerii studenți ai facultăților cu profil artistic din România, rezultatul fiind expozițiile colective la care au participat peste 250 tineri, cu peste 450 proiecte.

Vă invităm să ne însoțiți în lumea artei!